Onderhoud en verzorging

Het resetten van de klok naar de fabrieksinstellingen lost vaak problemen op die op andere manieren niet kunnen worden opgelost. Als u de klok reset vanwege connectiviteitsproblemen, zorg er dan voor dat u eerder de stappen in de "Connectiviteit" sectie hebt geprobeerd voordat u een volledige reset uitvoert.

Volg deze stappen om uw horloge los te koppelen van uw telefoon en terug te zetten naar de fabrieksinstellingen:

1. Meld u af van uw account

In de Festina Connected App selecteert u Instellingen > Mijn Account > Accountinstellingen > Uitloggen.

2. Vergeet de klok

In de Festina Connected App selecteert u Instellingen > Uw horloge > Horloge vergeten.

3. Koppel de klok los van je telefoon

Koppel de Festina-horloge los in de Bluetooth-instellingen van uw telefoon als deze nog steeds vermeld staat als gekoppeld apparaat.

4. Start uw telefoon opnieuw op

5. Verwijder de Festina Connected-app en installeer deze opnieuw

Verwijder de applicatie om ervoor te zorgen dat er geen foutieve configuratie overblijft.

6. Zet je klok terug

Houd de kroon van het horloge ingedrukt totdat het Festina-logo op het scherm verschijnt. Houd vervolgens de bovenste en onderste knoppen 5 seconden lang ingedrukt totdat het horloge trilt.

7. Sluit uw horloge aan

Open de Festina Connected App en volg de instructies in de app om je horloge te verbinden.

8. Log in op uw account

Om uw trainingsgegevens op lange termijn veilig te stellen, raden wij u aan om in te loggen op uw account. In de Festina Connected-app: Ga naar Instellingen > Account > Inloggen.

We zijn hier om te helpen. Als de bovenstaande stappen niet nuttig waren, neem dan contact op met de ondersteuning.